Het team van Osteopathie Ingrid Reuser in Waalwijk

Bij Osteopathie Ingrid Reuser in Waalwijk werken twee osteopaten: Ingrid Reuser en Derya Douglas. Mogen we ons even voorstellen?

Contact

Ingrid Reuser

Osteopaat

“Ik ben Ingrid Reuser, osteopaat in Waalwijk. Het mooie aan osteopathie is het zoeken naar de kern van het probleem en niet alleen het verhelpen van de symptomen van de klacht. Alle structuren van het lichaam moeten goed beweeglijk zijn om een goede doorbloeding te hebben. Klachten ontstaan daar waar geen goede beweeglijkheid en doorbloeding is. Het is mooi om tijdens de therapie precies en doelgericht met mijn handen te werken en daardoor het lichaam de kans te geven om te herstellen.”

Derya Douglas

Osteopaat

“Mijn naam is Derya Douglas. Sinds 2012 ben ik werkzaam als osteopaat. Voor die tijd heb ik 19 jaar als fysiotherapeute gewerkt. Eerst in Istanbul en sinds 2002 in Nederland. Het onderdeel van osteopathie dat mij zo aanspreekt, is dat het lichaam als één geheel bekeken en behandeld wordt. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Osteopathie behandelt na de analyse niet de symptomen maar de oorzaak van de klacht. Het is prachtig om te zien hoe het lichaam ons altijd weer weet te verrassen met mogelijkheden tot groei en herstel. Daarmee heeft elke behandeling zijn eigen dynamiek en vormt het weer een nieuwe uitdaging. Het lichaam geeft zelf aan wat het nodig heeft. Het is een kwestie van luisteren.”

Gezondheidscentrum Het koetshuis

Praktijk

Sinds 2012 is Osteopathie Ingrid Reuser als osteopathiepraktijk in Waalwijk werkzaam binnen Gezondheidscentrum Het Koetshuis. Wij zijn erg blij om in dit centrum samen te werken met de vele disciplines die zich er gevestigd hebben. Waar nodig kunnen we meer informatie geven over de andere disciplines.

Ook uw beweeglijkheid herstellen met behulp van osteopathie? Neem contact op met Osteopathie Ingrid Reuser.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden